Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Stali se genderoví, zelení, Topkoví atd. To jejich voliče nezajímá. Novosocani petříček, dinstbír, poche a další dílo zkázy dokonali.

1 1
možnosti

Nerozlišujete kvalitní politiky od těch nekvalitních!!! :-)

0 1
možnosti

Rv

Jako správné sociální demokraty vnímáte Miloše Zemana a Jiřího Paroubka? Je tomu naopak! Dokud se levice nezbaví falešných levičáků, nečeká je fénixova resurekce! Sociální demokracie musí přežít! Proč? Protože jsou mezi nimi vynikající politici! Je pozoruhodné, že vyzvihujete katy sociální demokracie!

:-)

0 0
možnosti

Souhlas, že česká levice nedělala svoji práci - její původní smysl byl jednoduchý: sloužit chudým lidem, aby byla chráněna jejich práva. Jenomže krize čssd začala sílit za Sobotky, kdy socdem tak nějak nevěděli, kým mají být - začali se přiklánět k názoru že levicí v duchu Západu, což dopadlo jak dopadlo, přičemž jim asi docela pomáhá do hroby jejich dluh za spor o Lidový dům. Těžká kotva. Takže co nám tu zbylo za levici? Nikdo: její agendu přebralo ANO - což je možná středová strana - a přebírá usilovně SPD. - Vyhrává středo-pravice a když prosadí většinu i do Sněmovny, setkají se Češi se zajímavý úkazem: v době chudnutí mas jim budou vládnout pravičáci. - A budou vládnout strany, které nebude zase tak moc protiimigrační. Uvidíme za 2-3 roky, kam nás provice dovede, dostane-li se k moci. Ale osobně tomu m oc nevěřím: vyděsí se důchodci a ANO bude mít zase tak 20-25%, Okamura půjde nahoru. Pokud pravice vůbec s Piráty získá ve Sněmovně většinu, nebude to moc velká převaha.

2 1
možnosti

Pane Libeňský! Byl to právě mstivý Miloš Zeman, který s likvidací sociální demokracie začal a přes Lánský puč s Milošem Haškem, Chovancem a dalšími pokračoval, pak dehonestoval předsedu a permiéra ČSSD.

Ale prvotní rozklad ČSSD zahájil Miloš Zeman v Bamberku a pokračoval Opoziční smlouvou s Václavem Klausem a vyvrcholil destrukci zadlužením Lidového domu!

KSČM+SPD+Trikolora jsou antisystémové strany, které si drží svých 15 procent hlasů.

Problémem budoucí vlády po podzimních volbách nebudou migranti, ale nekonečné zadlužení naší země po Babišově nezkrotném rozhazování peněz!

Závěrečné Vaše věty jsou ovlivněny desinformačními servery v současné hybridní válce! Ale já věřím, že Češi nejsou tak hloupí, jak si představujete Vy a manifaktury trollů!

:-)

2 1
možnosti
  • Počet článků 131
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 507x
Politolog, historik a publicista. Veliký příznivec kritického myšlení a nepřítel frází. Lehký provokatér.:-)

Seznam rubrik