Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J87i79r41i 55V14r47a65b91e36c

12. 12. 2019 7:18

To všechno pasuje na toho dědka na Hradě !

0 3
možnosti

Výborný článek! KarmaR^R^R^

10 0
možnosti

Chování starosty Novotného je znamením doby

-------------------------------------------------------------------------------

Na Bartošové budeme parazitovat, až ji zabijeme, řekl Novotný

"Samozřejmě, my ji skutečně zabijeme. Ona se však zabíjí i sama, ale o tom se nebavme. Faktem je, že na ní dlouhá léta parazitujeme, lidsky ji už i lituji. Uvědomuji si, že když ji vyfotí pomočenou, je to nedůstojné, a že skutečně přispíváme k jejímu blížícímu se konci. Poptávka po ní je neskutečná,

Zdroj: https://www.idnes.cz/revue/spolecnost/pavel-novotny-bartosova-bila-a-bulvar.A130722_151128_lidicky_zar

Znamením doby je, že ho zde některé místní "blogerské elity" obdivují za jeho "statečné postoje". Možná časem bude oceněn např. Cena Václava Havla za lidská práva nebo Cena Pravda a právo za zásluhy o lidská práva .

11 0
možnosti

Moc dobře naspaný článek.

Karma.

R^

4 0
možnosti

Osa Vašeho sdělovaného, mi připadá jako práce dělníků železniční trati ! Pokládejte pražce a koleje tak, aby vlak dojel do stanice - "Novotný je vůl" ! On sice nepřepisuje historii, on je drzejší ! Skutečné věci = Nazývá skutečně ! Neuvěřitelná drzost tvrzení, že ČR sice osvobodila RA a jednotky Spojenců - Nicméně Prahu Vlasovci ! Vede divné řeči, dělá nevhodné grimasy v Ruské TV, ba, obnažuje i své pozadí ! ...

Jsou i jiné koleje, takové elegantnější. V oblecích s bílými límečky, mluví uhlazeně a vypadají kultivovaně ! Kříží i Krtka s Pandou, další se i obětavě starají o osiřelé čápy ! Co více, oni to s námi myslí dobře ! Konééčná výýstupovat ! Co to zase je za nádraží, kam jsme to dojeli ? No co by - U trestně stíhaného a orgány EU prošetřovaného a u toho staříka U jakého ? No toho, co furt lže, co již byl 7x soudy přistižen a trestán ! No je to i zajímavý tvor ! Vlasovce chválil, v českém rozhlasu ! 2015 - Zeman odvětil, že vlasovci páchali i špatnosti, ale nakonec se jim povedla i jedna dobrá věc :-)

0 3
možnosti

I dvojnásobný vrah převede stařenku přes ulici.

Pěkný večer, Miroslave.

:-)

6 0
možnosti
Foto

ještě se mi fakt chce říct... no hurá...ale to už asi znáte, viselo to tu až až až... ovšem na Vás fakt odpověď...

https://kielbergerova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=737742

0 0
možnosti

Klidně a svobodně diskutujte. Tady vás žádná nenávistná fanatička nesmaže.

:-)

6 0
možnosti
Foto

přála bych polovině českých chlapů, aby měli jeho grády být chlapem...úctu k tomu, co je to fér hra. ferový postoj i k oponentům, pokud nedělají šméčka.Pokud nelžou... Na Novotném se tu odkopala půlka chlapů, co si nedovedou přiznat, že ten chlap nemlží, je vlastenec, váží si strany , kdy o nikom neřekne křivé slovo, dokonce smekne před Hřibem, a to nemá Piráty rád. Klidně přizná, co mají ti osvoboditelé jinde na rukou, ale že on řeší Prahu, a tam si to zaslouží , Koněv fakt nemá proč. Nehledá manipulace, nejemní jejich činy, řekne, o co mu jde a nebude v rámci toho podlézat obracením věcí pravdivých. Leckde se chovali strašně, v Praze ne. U nás je za tohle ctíme. Chceme památník.

At klidně chodí s nahým zadkem do práce. pokud se umí chovat v politice vůči svým kolegům a dovede hrát férplej, čili v politice vzácnost... byla bych první, kdo by ho volil.

3 11
možnosti
Foto

Radko, ti "stateční" chlapi se pohoršují nad tím, když se Kalousek zachová jako chlap a profackuje drzého fracka, který mu nadává. Oni by si nadávat nechali. To nejsou chlapi, ale bačkory. Co ale chtít od obdivovatelů uplakánka Babiše a maminčina mazánka Zemana. :-)

1 4
možnosti
Foto

Naprosto zbytečný člověk. Byl zvolen aby se staral o popelnice, zabývá se však destrukci zahraničních vztahu a mezinárodní politikou. Obecní zastupitelstva jsou často hnizdistem podobných bláznů - je otázkou, zda je účelně takovéto lidi živit, variantou je nahradit je roboty

11 1
možnosti
Foto

Je to nový trend, který přináší úspěch. Sprostota, buranství, neomalenost - Zeman, Trump, Johnson. :-)

2 6
možnosti

Hrubostí a primitivismem proslulý starosta Novotný se stal suverénně nejznámějším reprezentantem opoziční ODS!

Zdroj: https://pavelkopecky1.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=738799

------------------------------------------------------------------------------------------------

Musím se starosty Novotného zastat! Svou "odborností" a přístupem by velice rychle zapadl mezi zdejší (někdy i VIP) blogery, (ky), kteří mu ve svých článcích a v diskuzích projevují bezmezný obdiv, chválí jeho "statečnost", vyslovují nadšené díky a jsou na "svého" náležitě hrdí.

:-)

14 2
možnosti

Málem bych zapomněl, zasloužená karma.

4 0
možnosti

Komunisti, staré kádry, StBáci, donašeči a přisluhovači minulého režimu v roce 89 vládu nepředali, sedí tam dodnes a jsou ve většině. Je to logické, nemohli se nikam vypařit a s nimi se nevypařili ani jejich pomahači, sympatizanti a dnes voliči, byla to většina společnosti. Jen byli sametově donuceni ke změně režimu, zavedení prvků demokracie a s tím i uvolněním svobod občanům. No a nyní ty svobody nesou ovoce, zakuklení komunisti potřebují udržet klid (na práci) a "status quo", jenže nová generace svobodná od narození nemá mozek zatížen mnohaletou propagandou. Derou se k moci, a nedbají, že staříčci naříkají a kopou kolem sebe. Jediné co by je mohlo ještě udržet u moci je diktatura, k té pomalu spějeme. JENŽE. Máme tu ty vystávkované svobody jednotlivců a ti mladí nastupující si je hodlají bránit, srocují se na náměstích za podpory všech, kteří pochopili, že to je jediná správná cesta. Odvážlivců, křiklounů, otevřených odpůrců bude stále přibývat, protože StBáci a komunisti hledící zálibně k východu přirozeně ubývají, změna je na spadnutí, jen se nesmíme nechat uvrhnout do totality jednoho vůdce. Neboli "hnutí jedné straky". (Není to z mé hlavy, ale sedí to.)

Novotný, chvilkaři i jiní čeří vody, tím se vynořují ze stínu pomahači starých pořádků a hýkají jak potrefené kachny (straky). Je vidět stále více lidí co odmítají být ubozí poddaní, nebo hloupí nacionalisté. Chtějí být hrdí Češi a Evropané, omítají krizi identity a hlasitě prohlašují, že nepatříme Rusku, Číně a ani jinému samozvanému vůdci. Cucáci a pubescenti nám dorostli a já jim věřím.

7 7
možnosti

Každý se může podívat na záznam z jednání zastupitelstva v Řeporyjích, které jednomyslně schválilo pomník vlasovcům, kteří padli při osvobozování Prahy v květnu 1945. Možná, že mnozí členové poslanecké sněmovny by se mohli v Řeporyjích inspirovat kultivovaným vystupováním tamních zastupitelů včetně starosty ...

7 4
možnosti
  • Počet článků 131
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 507x
Politolog, historik a publicista. Veliký příznivec kritického myšlení a nepřítel frází. Lehký provokatér.:-)

Seznam rubrik