Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Aby sociální demokraté se dostali zpět na čísla volební tak dnes, zítra , pozítří musí Babišovi (namydlit schody) a opět se zase vrátí na 10 - 15 procent voličů, jinak to nepůjde a pokud to Hamáček neví tak skončí v propadlišti dějin i s Babišem a přijde někdo úplně nový, už jsou na náměstích a vykřikují pravdu.

0 0
možnosti
PK

Sociální demokracie, která se starala o ty, jež mají opravdu problémy, kteří jsou opravdu chudí, což jsou matky samoživitelky, staří lidé s velmi nízkými penzemi, lidé, kteří jsou ohroženi ztrátou práce, protože je vytěsňuje technologie z pracovního procesu, se nyní o tyto lidi stará minimálně, řekl bych dokonce, že často vůbec ne.

A místo toho objevila nové ovečky, které chce chránit zaobíráním se takovými otázkami, jako jsou gender, integrace cizinců, otázky jak máme mezi sebou komunikovat, co se smí a co se nesmí. A to je něco, co sociální demokracii zcela deklasovalo. Když se podíváte na volební výsledky sociálně demokratických stran v Evropě, tak ty přestávají vlastně existovat. Druhá kapitola je její role a výsledky ve vládě a dopady na voliče.

2 0
možnosti
  • Počet článků 131
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 507x
Politolog, historik a publicista. Veliký příznivec kritického myšlení a nepřítel frází. Lehký provokatér.:-)

Seznam rubrik