Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Nejtěžší se ukázalo být zbavení se Babiše.

Jednou z příčin byla jeho sociálně vstřícná politika, provázená až do virové epidemie hospodářským růstem.

Napřed to byla jen standardní kritika opozice, ale když to na voliče nezabralo, přišla na řadu policie (kdysi to zabralo u Paroubka). Vybraný vyšetřovatel Čapího hnízda Nevtípil se proslavil podjatým stíháním Sitty jr. a umožnil tak vytunelování jeho firmy (což konstatoval i vrchní soud v rozsudku). Že dotaci schválil hejtman Bendl (ODS), pochybení nezjistilo ani ministerstvo financí (Kalousek - TOP09) a dotace byla vrácena, jsme se od novinářů moc ochotně nedozvěděli.

Když to moc nezabralo, byli do Švýcarska vysláni dva novináři, kteří podvodně vstoupili do soukromých prostor a porušili švýcarský trestní zákoník tím, že tajným způsobem pořídili záznam s Babišem jr. Kdo to financoval a poskytl jim příslušnou adresu jsme se nikdy nedozvěděli.

Pak byl Babiš s použitím špičkové techniky nezákonně v soukromých prostorách odposloucháván a odposlechy byly jako Julius Šuman umístěny na net s použitím velmi kvalitní hackerské metody k zametení stop. Kdo to - a jednalo se o technicky náročnou a nákladnou akci - financoval, jsme se také nedozvěděli..

Pak bylo vymyšleno zatažení Babiše jr. do předvolební kampaně. Byl přivezen do ČR, oblečen do proti ANO, trička, vyfotografován s Kalouskem (TOP09), Novotným (ODS) a náhodou dopraven do Ústí na předvolební mítink ANO.

No a tak teď máme Panama Papers.

Zase 4 dny před volbami jako Kubiceho zpráva, která tehdy ČSSD připravila o rozhodující hlasy a Paroubka o křeslo premiéra.

Nemají to odpůrci Babiše lehké ani levné...

0 0
možnosti
Foto

Perfektní marketing, říkáte. Inu proti gustu žádný dišputát. Dělat něco až do roztrhání těla navozuje představu uříznuté ruky při práci s cirkulárkou.

0 0
možnosti
OD

Groteskní je ten pyšně vystrčený nosík kavárníkův, neb on je ten, kdo pyskem mlátí, ale že by se ze svého kavalce posměváčka vykulil a předvedl, jak libě budou znít jeho peprné poznámky z tribuny agitační, to nehrozí.

Inu proč se ponižovat a špinit prací politickou, když jeden může se šarmem šviháka dál z kavalce komentovat. Kopeckých je tu jako máku, proč by měl mít zrovna tento patent na řeči politické?

Je tu jistě vícero Kopeckých, kteří kromě mudrování o druhých dělají ještě něco jiného.

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
JL

Ono se to láme, jde totiž o to, zda politici naskočí na zelenou vlnu přicházející z Německa a obyvatelé se z nich po....., nebo vyhrají protiunijní strany (což není pravděpodobné), a vytvoří nějaký pokus o konflikt, aby zjistily, že to není tak jednoduché, jak to vypadá - SPD+KSČm+Trikolora.

0 0
možnosti
PK

.... proč si myslíte, že má ANO perfektní marketing?....

0 0
možnosti
  • Počet článků 131
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 507x
Politolog, historik a publicista. Veliký příznivec kritického myšlení a nepřítel frází. Lehký provokatér.:-)

Seznam rubrik