Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak takových blábol už jsem dlouho nečetla. Ale můžete být pyšný. Kolotočáři Mackovi se to líbí.;-D

1 0
možnosti
Foto

Ano, čínští soudruzi aplikovali čistý kapitalismus. V určitých oblastech funguje jejich ekonomika na principu volného trhu.

0 0
možnosti

Jo táák, takže cílem té ódy na krvavý režim je oznámení vyspělému západu, že do teďka ho Čína okrádala a když nyní západ říká dost okrádání, tak krvavá KSČ ukáže tu jinou tvář a začne chrastit zbraněmi.

Jo jo vyspělý svět si naivně myslel, že Čína aspoň poděkuje za ty dary a nebral vážně varování nás co totalitu známe. Vláda absolutně bezcitných sociopatů žádnou pozitivní emoci nemá a místo úsměvu se zmůže jen na odporný škleb.

A takový mi připadá i tento článek, jako pokus o úsměv krvavé čínské KSČ.

Stejné jak usměvavé fotky funkcionářů naší krvavé strany v minulém režimu. A kdo pořád ještě netuší, tak ať si najde rozesmátou Semelovou, já na to nemám.

7 1
možnosti
Foto

100 leté výročí je jistě důvodem k oslavě, největší světová ekonomika, brilatně řízená KSČ, evidentně exceluje. Za článek karma !!

1 6
možnosti

A95d61a12m 72M35a96l36ý

7. 7. 2021 12:16

Ano, Číně řízené komunisty se zcela jistě daří lépe než SSSR řízenému Stalinem :-)

2 0
možnosti

Fakticka poznamka - nejvetsimi zahranicnimi veriteli USA je stale jeste Japonsko, i kdyz se "naskok" Japonska zmensuje, stale Japonsko presvedcive vede. Sice co se tyka statnich dluhopisu, neni ten rozdil tak markantni, ale kdyz se vezme v potaz japonsky majetek a investice v USA, tak je dluh vuci Japonsku stale jeste asi o 72% vetsi nez ten vuci Cine.

0 0
možnosti
  • Počet článků 131
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 507x
Politolog, historik a publicista. Veliký příznivec kritického myšlení a nepřítel frází. Lehký provokatér.:-)

Seznam rubrik