Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nejdřív mi nebylo jasné proč zrovna Vogonská poezie. když byla až 3 nejhorší v galaxii. A pak mi to došlo. Protože druhý Chrochtos Nadýmavý z rodu Azgothů z planety Kria se jal recitovat epickou skladbu "Mé oblíbené chrochty ve vaně" (což by sedělo), tak mu jeho vlastní tlusté střevo v zoufalém pokusu zachránit životy a civilizaci mu vyskočilo až do krku a zadusilo mozek. To se asi paní ministryni nestalo, a druhé úrovně tak nedosáhla. Zevrubné vyšetřování mozku paní ministryně stále probíhá a s určitostí víme, že jsou minimálně dvě vyšetřovací verze. Nedosáhla ani úrovně nejhorší poezie, jaká kdy byla napsána, která zanikla spolu se svou tvůrkyní Paulou Nancy Millstone Jenningsovou z Greenbridge v hrabství Essex v Anglii při zkáze planety Země. To bychom tu už kvůli paní ministryni nebyli, chvála bohu, že není tak dobrá v té hroznosti. Pro ty co neznají Vogoskou poezii snad jen úryvek od Prostetnika Vogona Jelce, schválně porovnejte:

Ó fretná chrochtobuznosti,

Tvé mikturace jsou mi

Co zprudlé žvastopunktsery na plzné včele.

Škvrrrk, já zapřísahám Tě,

svými frůnícími kvrdlovrzy.

A krákorně zafras mě

svými scvrknuvšími patlocaráty

nebo Tě roztrhám na fidloprčičky svým frkodrťákem,

tak bacha na to!

1 0
možnosti

Možná, že už Vogoni stojí v pozadí za vším, jako když koupili nakladatelství Stopařova průvodce. To by hodně vysvětlovalo

0 0
možnosti

Kritizujete děje v české kotlině a co takto pár slov k "Cancel culture " právě probíhající za oceánem ...to by také bylo zajímavé čtení..

0 0
možnosti

Už tam zase bijou černochy?

0 0
možnosti
  • Počet článků 131
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 507x
Politolog, historik a publicista. Veliký příznivec kritického myšlení a nepřítel frází. Lehký provokatér.:-)

Seznam rubrik