Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hamáčkův omyl je brát staré kádry do čela ČSSD. Hašek, Urban s ČEZ, atd.

Ti tu ČSSD pěkně poškodili. Potřebuje nové lidi se stabilní levicovou politikou, jinak bude mít problém.

Karma

0 0
možnosti
Foto

Tento počin pana Petříčka na Twitteru mne pobavil. Humor a nadhled člověka vyhozeného ve jménu strany bojující o ......... zítřky:-)

https://twitter.com/TPetricek/status/1381601032384483328?s=19

0 0
možnosti

R^

Absolutně nechápu, proč si Hamáček vzal k sobě pučistu sociální demokracie. Bylo to na příkaz velkého českého mafiána z Hradu?

:-)

0 0
možnosti
VB

Průběžně sleduju mj. sociál. demokracii ve Skandinávii, SRN, Rakousku, Švýcarsku, ostatně mohli bychom k nim přiřadit i americké demokraty; každá standard. demokratic. země potřebuje pro vyvažování názorů moderní levicovou či středolevicovou stranu, evropské "socdem" sehrály za 100 let dobrou roli. To nevylučuje, že ani v nejlepších západ. zemích se sporné kroky sem tam nevyhnou ani této levici, ani pravici či středu. ČSSD má v postkomunistic. světě horší pozici, v 90. letech byla tlačena do kouta "pravicí" mafián. podoby, M. Zeman pak ČSSD chytře využil a poté odkopl, podílel se na vytvoření prostředí, aby se ČSSD drželi jedinci inklinující k době před r. 89, na odchodu moderního proevropského B. Sobotky (za něj jsme se nejvíc pohnuli k lepšímu hospodaření a ke zkvalitňování klíčových zákonů). Je nápadné, jak Putinovi apod. vadí nekomunistic. levicová strana, ČSSD si ovšem průběžně škodí i sama, až by člověk plakal. Straníky tíhnoucí ke korupci si ale musejí včas ohlídat všechny politic. subjekty, jak na národní, tak krajské a obecní úrovni. Putinovi možná víc než pozůstatky po KSČ vyhovuje "pravice" či nacionalisté se sítí oligarchů apod. Takže si dávejme bacha nejen na socdem. Není ojedinělé, když různé strany v ČR odstaví své lepší lidi a dají prostor těm horším; ovšem měli bychom vymáhat, aby se veřej. politika odvíjela od zákonů, nikoli od momentálně někam dosazených jedinců.

0 0
možnosti

Sociální demokracie se postupně rozpadá od té doby, co sociální demokraté neprosadili Miloše Zemana na prezidentstký post. Na Vysočině nabíral síly a začal se ČSSD mstít. Zneužil Michala Haška spolu s Chovancem, Škromachem a dalšími k zorganizovaní Lánského puče proti vítězné ČSSD. Jako ke svému pohunkovi se choval k premiérovi Sobotkovi! Zeman se chová jako absolutistický monarcha, nectí Ústavu, nectí parlamentní demokracii, nectí demokratickou dělbu moci, ochočil si slabého Babiše, který vyhazuje své ministry podle pošetilých hradních příkazů. Vztah Zemana k Vrběticím spolu s jeho oblíbenkyní Benešovou je pro ruský a protičeský! Je na hraně vlastizrady! Ale zničit sociální demokracii se mu velmi daří za spoluúčasti Hamáčka! Po podzhimních volbách ČSSD si dá nuceně parlamentní pauzu a skuteční sociální demokraté ji během čtyř let znovu vzkřísí! :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 131
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 507x
Politolog, historik a publicista. Veliký příznivec kritického myšlení a nepřítel frází. Lehký provokatér.:-)

Seznam rubrik