Diskuse

Znamení zloby

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Sloužil Stalinovi do roztrhání těla. Ba vypomohl i veliteli Koněvovi při jeho vedení pražské operace, když podle jeho pokynů obsadil část Prahy.

1 0
možnosti
Foto

Není to jen o umanutosti a hlouposti místních zastupitelů, ale i na obyvatelích toho kterého města. Kdyby jim to občané nedovolili, nemohli by se tak ztrapňovat, tak hloupě jednat... Na vesnice to díkybohu ještě nedorazilo.... :-/Rv

3 5
možnosti
Foto

To přejmování bylo prezentováno ve volebních programech.

0 0
možnosti

Tomu se v širším slova významu říká obrazoborectví a vládnoucí moc tak přistupuje k vymazání všeho, co nějak připomíná historicky a ideologicky nevhodné insignie, sochy, obrazy, symboly. Všechno je třeba vymazat, vygumovat a přejmenovat. V případě přejmenovávání ulic v Praze a Plzni je to kromě jiného neklamná vizitka ubohosti a křečovitého exhibicionismu kocourkovských radních potentátů, kteří se na chvíli vydrápali ke svým korytům a za nějaký čas už po nich neštěkne ani pes. Stejný případ je triumfalismus obnovy mariánského sloupu - ale tady to bude ještě zajímavé.

4 4
možnosti
Foto

Ještě že v jiných českých a moravských městech móda této sezony ještě nezískala navrch. To se pak ruským turistům u nás těžko orientovalo. Stále ještě v Praze a v Havířově lze nalézt Moskevskou ulici.

1 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS