Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Oproti jiným blogům teď a tady trochu vážněji..........

No jo, prostředí se mění, ideály zestárly a historické personální vybavení (Gross,Špidla,Paroubek) bez komentáře, stávající personál též nelze komentovat, raději. Pro mladé nesrozumitelné a staří již jim nevěří.

Socialisté se dostali do téměř neřešitelného rozporu: na jedné straně jejich zásahy do politické praxe vyžadují silný stát, na druhé straně jsou sociální demokraté internacionalisté a pomáhají nezávislý stát likvidovat a podřizovat směrnicím EU.

Nakonec je ČSSD viditelně jen prodloužená ruka EU v prosazování feministických a relativistických opatření, jehož nejzřetelnějším příkladem je inklusivní školství, ale i snaha o kvóty na zaměstnávání žen a rovnost platů.

Je to smutná podívaná jak stará dělnická strana s bohatou historií a se zřetelným podílem na naší historické realitě ztrácí prestiž a pomalu skomírá, Lidový dům též...TAK CO TEDY?

1 0
možnosti
Foto

Koukám kolik diskutérů mne krisově předešlo.

2 0
možnosti
SN

:-)......Štěpáne .....jedno slovo a národ se baví! Já se ještě pamatuji, že krise se používala spisovně. Řada dalších si bude pamatovat presidenta, dnes i prezidenta, tak je to u řady dalších. I spisovný jazyk se vyvíjí, jako všechno a už byly i snahy nerozlišovat ypsilon a měkké i ! Ale to zřejmě neprojde! R^

0 0
možnosti
IH

Krysa se píše s y, přece! Titulek pak bude: Krysový vývoj ČSSD. Což pěkně odpovídá současnosti.

1 0
možnosti
JR

J25a78n 61R21á21ž

8. 1. 2020 18:07

Až na ten "Krisový vývoj" dobrý!

PS. Kdyby jste článek nazval "Kristový vývoj" bylo by to příznačné,neb vývoj Krista od jisté doby směřoval neodvratně ke smrti, jak neodvratně od jisté doby ke "smrti" směřuje ČSSD.

0 0
možnosti
JH

Je to pro ČSSD vyloženě krysová situace!

1 0
možnosti
Foto

Ještě že ČSSD není v krizi, to bych se fakt o ní bál.

1 0
možnosti
MK

V krizi byla před smrtí. Nyní je už v pokročilém rozkladu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 131
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 507x
Politolog, historik a publicista. Veliký příznivec kritického myšlení a nepřítel frází. Lehký provokatér.:-)

Seznam rubrik