Diskuse

Ostrov pokladů

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Snaha o nafouknutí a skandalizaci osobní roztržky uvnitř Pirátské strany rezonovala téměř všemi médii. Jako kdyby se čekalo, až konečně něco na ty Piráty bude. Padala slova jako skandál, krize, rozkol, či dokonce rozpad strany. Jenže vše se vyřešilo velmi rychle a transparentně, o výsledku nelze pochybovat a mediální bombardování utichlo tak rychle, jak začalo.

Známe to z podnikání, práce i osobního života, jakmile se sejde více jak deset lidí (někdy i méně), dříve či později dojde ke sváru osob i uzavřených skupinek. Pokud se takový spor řeší veřejně je výsledek přijat oběma skupinami i když s kompromisem a není důvod se k tomu samému v budoucnu znovu vracet.

Snaha vydávat osobní spor za boj o moc je rovněž lichá, protože jeden místopředseda rezignoval hned a druhý odstoupí záhy, jen se ukázalo, že kumulace funkcí má své meze a ani hyperaktivní work šílenci, nemohou sedět na několika židlích.

Je to diametrální rozdíl vůči ostatním stranám, kde se vše řeší pod mediálním utajením (představa, že by Grospiče samo o sobě napadlo se omluvit, je srandovní), a co víc je tu strana, resp. hnutí, s absolutní vojenskou strukturou a nemilosrdným drilem, kde příkaz mlčení je vynucen i po ostudném vyhození z armádních struktur, protože všichni dobře vědí, že na každého lze "zakleknout". Odkud asi tuhle organizaci utajených struktur vrchní vůdce okoukal.

0 0
možnosti
Foto

Zajímavý článek R^

1 0
možnosti

No je známo, že každá doba má asi své svazáky a své „Jasánky“. Myslím, že názorově stále patří do Antify a já levicové radikály moc nemusím. Postupně však u nich začínají oproti minulému programu převládat pohodlné marketingové pozice a soustředění se na korupci v komunální politice jim vyneslo mnoho kladných bodů. V tom jsou dobří....teda zvlášť z opoziční pozice a předbíhají i své pravicové budoucí oponenty...

1 0
možnosti

:-)......Napsal jste to výborně! Sleduji je a bavím se! Také výtečník Hřib, co chce poučovat Čínu, jak se má chovat. JSou to srandisté opojení mocí, ale peníze jim nesmrdí! R^R^R^!!

2 0
možnosti
  • Počet článků 131
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 507x
Politolog, historik a publicista. Veliký příznivec kritického myšlení a nepřítel frází. Lehký provokatér.:-)

Seznam rubrik