Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

A14d25a24m 67M90a61l11ý

30. 7. 2019 14:44

Pan "komentátor" není příliš bystrý. Jinak by si mohl všimnout, že za krizí nestojí kultura ani není její hlavní přičinou malátná ČSSD.

Hlavník viníkem je osoba současného prezidenta.

Nevím proč se všichni snaží směřovat pozornost k ČSSD. Ano ta strana je v poslední době trapná až politováníhodná. Problémem této země je však Zeman a zejména Babiš.

2 0
možnosti
Foto

Pane "gramotný čtenáři" a vám podobní, nepřestává mě fascinovat, jací lidé se odvažují vystupovat v těchto a dalších el. diskuzích. Je to asi zejména proto, že by nikde jinde neměli příliš prostor a v tom smyslu jsou jejich urážky snad i lidsky pochopitelné. Tím se ale nemění nic na tom, že dost možná nedovedou pochopit vůbec nic. V tomhle případě zjevný fakt, že pojem "kultura" užívám od začátku do konce dokonale ironicky. Dokonce pro jistotu užívám i spojení "zástupná mocenská tahanice", aby to bylo úplně jasné. Stejně jako jsem nikde v komentáři nemluvil o tom, že na vině stávající tristní situace je primárně umírající ČSSD...

0 0
možnosti
MB

Tady přece o žádného ministra kultury vůbec nejde! AB bojuje o přežití a jde na ruku všem, kteří jej zachrání před basou a udrží dotace. MZ nemá zájem, aby PS Žaloba prošla a spoléhá na Hnutí ANO. ČSSD bojuje o přežití, ztotožňuje to s vládní misí a přízní Hradu. Okamura se podbízí všem a přeje si, aby ČSSD zmizla. KSČm je to jedno, Staněk již knihu Grebeníčka pokřtil a nyní plive na Lidový dům - Hrad velebí! MZ je nejsilnější, kuje si své pikle dále - zálibně hledí na Trikoloru.. Oligarcha je snadno vydiratelný - velmi slabý. Prezident je přestárlý, osláblý, politikou se tedy posiluje. V záloze má Vládu svou - Osvědčených kolaborantských přátel. Je to i zábavné, jak to ovšem napomůže ČR, to věru netuším. Kultura za 20 Kč u Banánů = Oficiálně se to nazývá odpovědnou, Státotvornou činností ! ... :-)

3 0
možnosti
PK

Ať tak či onak, ČSSD čeká hořký konec ať se zbytky hrdosti, nebo bez nich. Odvolaného ministra, který jistě není žádný kulturní génius, do funkce navrhla sama a místo něj nabízí ještě něco daleko horšího, údajně „čistokrevného politika“, který o kultuře už asi něco slyšel v televizi, ale uklidní kultfrontu, bo je to mistr kompromisu. Sociální demokracie je v naprosté personální krizi. Vše a to nyní nebo později, při další roztržce tedy směřuje ke konci koaličního menšinového kabinetu a je možná správný čas zamyslet se nad tím, zda by se skutečně neměly uskutečnit předčasné volby.

0 0
možnosti
JR

J79a53n 51R64á45ž

30. 7. 2019 18:26

Souhlas, že řešením by byly předčasné volby i s rizikem, že v personální krizi je celá naše politika, nejenom ČSSD a podle toho taky vypadá podpora, kterou mají jednotlivé politické strany.

ANO drží Babiš, ale jeho osud je "ve hvězdách" a za ním prázdno, SPD drží Okamura a kolem něj "nic". Možná jistým lákadlem pro mladé je "exot" Bartoš, ale že by byl nějakou excelentní politickou osobností, to rozhodně není. . Jinak žádnou výraznou osobnost na naší scéně nevidím. Klaus jun, osobností, jako byl jeho táta není, i když je svým způsobem zajímavý a o dalších, včetně Fialy,či Rakušana nebo Výborného se dá říci: "Nic, spíše nuda"

0 0
možnosti
  • Počet článků 131
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 507x
Politolog, historik a publicista. Veliký příznivec kritického myšlení a nepřítel frází. Lehký provokatér.:-)

Seznam rubrik