Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jste tak blatantne jednostranne nazorove zamereny doleva, ze vas clanek nema prazadnou informacni cenu. Je to jen a pouze levicacka propaganda, nic jineho.

0 2
možnosti

Pane Kopecky, mala otazka. Nejste spriznen s byvalim ministrem informaci, soudruhem Vaclavem Kopeckym?

Otazka vzesla z vasich blogu. Take z osobniho pohledu a vychovani se vyjadrovat slusne pri diskuzi. Jako politolog a kritik zahranicniho politika, vase stranky oznacuji za velmi slabe, jiz proto, ze je prirovnavam prave k tomu jinemu Kopeckemu. A take pro neznalost detailnich informacich o vecech, o kterych se snazite psat. Specialne o osobnosti, ktereho chcete pospinit a ukazat jako bridila, neznajiciho reseni mezinarodni politiky.

Nebudu komentovat na vas blabol. Jen mohu nabidnout pro vas moznost se uchazet o komentatora v "prestiznich" mediich jako "CNN" a MsNBC. Jiste se jim takovy "politolog" muze hodit. Jedine co je nutne, je znalost anglictiny. Treba i s vychodoevropskym prizvukem.

2 1
možnosti
Foto

Pane Limo, když pominu Vaší gramaticky až nápadně chybnou češtinu a trochu žinantní snahu mě zpochybnit na základě stejného příjmení s dávným komunistickým ministrem:-), všimněte si, že jste neužil JEDINÝ věcný protiargument. A co se týká Donalda Trumpa, na nějž zřejmě narážíte, tak za mimořádně nekvalitního politika ho nedávno označil dokonce i velvyslanec Velké Británie, jednoho z nejbližších spojenců USA.:-)

0 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS