Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IK

Co je na tom špatného, že Slováci hlasovali tak, jak hlasovali, i kdyby to bylo proti někomu? Kdyby nebylo Ficů, Mečiarů,.. nebylo by Čaputové a volbu většiny je třeba respektovat. Váš požadavek na levicovost a blízkost ke katolickému kléru (=konzervativnost) u prezidentského kandidáta se také moc neslučují. Prezident by měl být především demokratický a neutrální.

1 0
možnosti
MK

Nemyslím si, že volby na Slovensku byly referendem o Ficovi.

Kdyby tomu tak opravdu bylo, byl bych rád, že výsledek je FICO NE.

1 0
možnosti
Foto

Vy že jste politolog? Tak to já jsem politoložka;-D!!Vy jste ale především nezdvořák. Protože hlavně, že si nezapomenete napsat "Pavel P. Kopecký", ale asi by se vám rozpadla klávesnice, kdybyste napsal "paní Čaputová".:-/

Jinak "nové se nerovná lepší", ale "nové rovná se naděje". A teprve až paní Čaputová ty naděje zklame, tak tu můžete politologicky blábolit, Pavle Pé Kopecký.:-PRv

4 2
možnosti
TT

Chápu to správně, že když jste o Kuciakovi do jeho vraždy neslyšel, tak vlastně nevadí, že ho Kočner nechal odbachnout? Kaliňák k tomu přistupoval podobně.

Potom dává váš článek smysl, jinak moc ne.

3 1
možnosti
SN

:-).....Pane Trusino, Vy víte na beton, že ho Kočner nechal odbachnout? Vás může policie zaměstnávat za stotisícový plat!!! ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
SN

:-).......Popsal jste to velmi přesně, tak to je! Slováci jsou trochu jinak založeni, než my. Jsou emotivnější a snáze podlehnou mediální masírce. Viz vražda Kuciaka! Nikdo nic podstatného nevěděl a Slováci lítali po nocích manifestovat. Padla vláda...za vraždu může Fico! Má to logiku a mohlo by se to stát u nás?

U nás jdou manifestovat tak školáci, kteří to považují za recesi. Jak už jsem několikrát četl a myslím si to i já, je to Kiska v sukních. Vytažena jako králík z klobouku, stejně jako u nás Drahoš. Jak je vidět s velkým pochopením jste se nesetkal.

Počkáme si .....možná, že za půl roku i Vaši oponenti změní názor, pokud to budou sledovat. R^R^R^!!

1 1
možnosti
VV

No Stando Novaku jsou hlavne chytrejsi. Boxera Meciara poslali do Tater, maji Euro, a po Kiskovi i Caputovou.

Cesi si porad jeste hyckaji Vasika co ve ctyrech letech stavel na Vinohradech barikady a vetsina opravnenych volicu si vybrala jedinacka z Kolina co dela vsude kam se hne jen ostudu za prezidenta.

4 1
možnosti
Foto

Pred napísaním blogu o tradičných hodbotách slovenských vokličov, by bolo vhodné pozrieť, kto je vo vláde. Kresťanské strany tam neboli už roky, SNS do počtu a k nim Maďari. Pri takomto zbežnom pohľade je jasné, že máte mylné vstupné dáta a teda zákonite aj nesprávne závery. :-)

4 0
možnosti
Foto

... a ještě k tomu plácá nesmysly;-D

1 1
možnosti
Foto

Kdybyste se přetrhnul, tak text působí jako od přemoudřelého střeva, co se potřebuje za každou cenu vyjádřit, neříkám tím, že jím jste. Jakobyserióznost je smetena zásadami psaní, odsazováním, atd., která Vás pro tento Váš styl jazyka v protikladu bohužel viditelně netankují. To především. Posuzovat Jána Kuciaka nechť si dovolí právě jeho kolegové a slovenská veřejnost; obávám se, že Vy na to, zda byl, či investigativec nebyl, kompetenci věru nemáte. Ani když to odkudsi přeberete - že to říkali...říká se tomu jakási úcta k zemřelému - skoro kolegovi? Vidíte se tak, nemýlím-li se, že? Vítězství paní Čaputové je zkrátka vítězstvím, ta bývají s nějakou historií, ale jsou to vítězství. A šikovný politolog byť amatér - publicista, vyhodnotí, že uměla-li dotyčná uchopit onu mezeru, tento ladem ponechaný kapitál, nebude díky tomuto tahu zajisté politikem v čele státu špatným a nešikovným.

8 0
možnosti
Foto

V ní naprosto politicky negramotný prezident nedal ani ránu bez týmu poradců. O dalších zájmových skupinách v případě nemajetné Čaputové nemluvě.

Zdroj: https://pavelkopecky1.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=708216

Sekněte s tím. Nemáte v sobě žádný smysl pro jisté běžně vnímané společenské tabu, pro základní etiku, a to se na fotce můžete tvářit jak chcete, jste-li vpodstatě pisatel - žurnalista - politolog drbna, čehož jsou ty dvě věty dokladem.

4 1
možnosti
Foto

Zvítězila slušnost, to je to co vy a vám podobní neznáte a proto nedokážete ani posoudit. Prizmatem vašeho vidění světa je to těžko pochopitelné.

Kujme pikle! Jak ti směšní rádcové z pohádky. Kdyby vás všechny podobné bylo možno nechat vyrochnit v tom bahně a špíně, v které si tak libujete.

5 0
možnosti
Foto

Jediné, s čím bych mohl souhlasit, je na konci článku:

"p { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 120%; }"

Tomu rozumím. ;-D

4 0
možnosti
RP

Máte pravdu, mluvila jsem s přáteli ze Slovenska a mají stejný názor.

1 0
možnosti
JZ

To je argument jak noha.

Mám mezi přáteli lidi, kteří mají názor, že náš prezident je neštěstí. A mám mezi přáteli také lidi, kteří prezidenta považují za požehnání.

6 0
možnosti
  • Počet článků 131
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 507x
Politolog, historik a publicista. Veliký příznivec kritického myšlení a nepřítel frází. Lehký provokatér.:-)

Seznam rubrik