Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J84a55n 68Š75i34k

24. 2. 2019 12:48

Člověk, který patří mezi nejbohatší lidi na světě, byť mnohokrát zbankrotoval a je americkým prezidentem, určitě není bystrý.To ani náhodou ne. Psali to totiž na Internetu a všechna média o tom píšou, tak to přece musí být nepochybně PRAVDA. Donald Trump je zkrátka typickým představitelem amerického imperialismu. Čest práci Rv

1 3
možnosti
Foto

A máme to tu. Americký imperialismus. Hned jeden ví s kým má tu čest.

2 0
možnosti
JU

J39i70ř48í 26U91r69b56a24n

24. 2. 2019 12:40

Jak to že iDnes trpí uhle fake identitu? Pochybuji, že Doktor Laitman umí tak dobře česky, pokud vůbec... 8-o

0 0
možnosti
JU

J28i93ř38í 97U90r90b18a61n

24. 2. 2019 12:53

sorry, patřilo jinam:-P

0 0
možnosti
Foto

Na tom je krásně vidět, jak nás ovlivňují média.Media napíši o americkém prvním občanu že není příliš bystrý a vůbec ne vzdělancem, že zaměňuje pořadí myšlení a mluvení. Po přečtení takové zprávy, vezmou to někteří jako fakt, aniž se zamyslí nad tím, zda je to skutečná pravda anebo ne. Já třeba vycházím z toho, že většina médií je levicově orientová a k smrti nenávidí Trumpa, protože má dovahu říkat to, co levice nechce slyšet. Ti, co žijí u USA mluví o svém prezidentovi jinak a jinak o něm mluví ti, kteří jsou levicový orinetovaný. Já k jeho osobě zaujímám neutrální postoj a na jeho jednání se snažím, čtení jiných tiskovin, udělat vlastní názor. Jsou věci se kterými souhlasím, jsou věc se kterými nesouhlasím a jsou věci které chápu a věci, které nechápu, ale nikdy bych o něm neřekl, že že není příliš bystrý a vůbec ne vzdělancem, že zaměňuje pořadí myšlení a mluvení.

6 0
možnosti
MV

take me to prekvapilo

ale mozna nam bude vysvetleno

0 0
možnosti
Foto

Vaše tvrzení je demagogie. USA není jednou zemí, která staví zeď. Těch zemí, které se brán přílivu nežádoucích obyvatel a staví na hranici zdi je mnoho.

2 0
možnosti
DR

Souhlas. Pouze touto částí si nejsem vůbec jistý:

"nicméně obecně lze stažení ze Sýrie či Afghánistánu považovat za příznivý nápad. V případě prvního ústupu možno očekávat rychlejší stabilizaci rozvrácené arabské státnosti a „nádavkem“ přestanou USA s místním porušováním mezinárodního práva. Hlavní obětí evakuace speciálních útvarů kapitalistické supervelmoci budou patrně američtí spojenci, marxističtí Kurdové."

Postupně se totiž objevují další a další informace o tomto plánovaném "stahování". Nejdřív o tom že v zemi zůstane pouze asi 200 mírotvorců zajišťujících prý "stabilitu" v tomto regionu, nyní zase že tam zůstane ještě dalších asi 200 kteří budou i nadále umístěni na jejich nelegální základně v Al-Tanfu. Co budou v tomto výcvikovém táboře, kde cvičí tu svoji teroristickou sebranku, oficiálně též honosně nazývanou umírněná opozice dál dělat, dodávat nemusím. Zbytek stažených vojáků s nadšením dodá Británie a Francie, čili v globále se po tom "stažení" nezmění vůbec nic.

0 4
možnosti
  • Počet článků 131
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 507x
Politolog, historik a publicista. Veliký příznivec kritického myšlení a nepřítel frází. Lehký provokatér.:-)

Seznam rubrik